Verzenden en ophalen

Verzenden

Binnen 2-5 werkdagen, na ontvangst van uw betaling, zullen wij uw bestelling via PostNL verzenden.

Indien een besteld artikel onverhoopt niet voorradig is, zullen wij zo spoedig mogelijk via e-mail contact met u opnemen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade, die ontstaat als gevolg van het niet voorradig zijn van een artikel.

Voor artikelen die speciaal voor u op maat worden gemaakt wordt vooraf met u een levertermijn afgesproken.

Indien de afgesproken levertermijn, om onvoorziene redenen, niet nagekomen kan worden zal met u, tijdig, contact worden opgenomen om een nieuwe levertermijn af te spreken.

De bestelde artikelen zullen met uiterste zorg en in goede staat worden aangeleverd bij PostNL. Het verzenden van bestellingen is altijd voor risico van de koper. Leef@home is niet aansprakelijk voor niet-tijdige levering, beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer door PostNL.

Ophalen

Indien u (grote) artikelen wilt komen afhalen dan dient u hiervoor de optie “Afhalen” in de verzendstap te kiezen. Er zullen dan geen verpakkings- en verzendkosten in rekening worden gebracht. Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een e-mail en het verzoek op een ophaalmoment in te plannen. Indien u geen afspraak maakt dan kan het zijn dat u voor een gesloten deur komt te staan.