Betaalmogelijkheden

iDeal

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen via internet afrekenen. Via de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank kunt u met IDEAL electronisch betalen.

U hoeft zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank, zoals u dus eigenlijk al gewend bent.

De betaling wordt doorgaans nog dezelfde dag nog verwerkt. Wij maken vervolgens uw bestelling klaar en zullen deze op korte termijn verzenden.

Bankoverschrijving (vooraf)

Ook is het mogelijk om het factuurbedrag naar ons over te maken vanuit uw eigen bank. Vergeet hierbij a.u.b. niet om in de omschrijving het ordernummer te vermelden. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL81RABO0136901875 ten name van Leef@home te Hardinxveld-Giessendam.

Zodra de betaling bij ons binnen is nemen wij uw bestelling in behandeling en maken deze klaar voor verzending. 

Betalingen vanuit België: 

IBAN: NL81RABO0136901875
BIC/SWIFT: RABONL2U

Pin

Het heeft onze voorkeur dat u uw aankopen per iDeal of vooraf per bankoverschrijving overmaakt. Echter indien u uw bestelling komt afhalen dan bieden wij u ook de mogelijkheid om via een PIN betaling af te rekenen. U dient dit wel bij uw bestelling aan te geven.